КОИ СМЕ НИЕ

Нашите имена са Деница и Нина. Познаваме се от университета и от тогава започва нашата история и мечта. Натрупали личен опит в интериорния дизайн и изградили свой собствен стил, днес стоим рамо до рамо пред Вас в тази своя сбъдната мечта- студио Diferente design.

ЗАЩО СМЕ ТУК

Признаваме, че да обзаведеш и ремонтираш едно жилище е занимание, с което човек навярно би се справил и сам, но да се увенчае със сигурен успех въпросното начинание са необходими практически знания, прецизно творческо проектиране, естетическа визия и солиден опит. Тук именно идва и нашата роля.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Създаването на оригинална жилищна и работна среда считаме за предизвикателство, в чиито води винаги се гмурваме с крайна отдаденост и вдъхновение. Гледаме на всеки клиент като на ценен и талантлив разказвач, който споделя с нас идеите си, а ние от своя страна му помагаме те да се развият, обогатят и видят бял свят. За тази цел му предоставяме широк спектър от професионални съвети, гъвкави решения и услуги за интериорен дизайн, съобразени адекватно с всички видове пространства, бюджети и срокове за изпълнение.